هنگام مراجعه به آزمایشگاه، حتما یک خوراکی همراه داشته باشید تا پس از نمونهگیری بخورید. به این ترتیب از ضعف احتمالی جلوگیری میکنید.
الان قند ناشتا با دارو های که دکتر کبد دادن ۱۳۵ هست. دکتر غدد گفتش نباید قرص قند بخوره چون سیروز داره . باید انسولین مصرف کنه. ایا انسولین لازمه؟ با رژیم و دارو نمیشه کنترل کرد؟ البته خودشون از قرص قندهاشون راضی نیستن و میگن موقع مصرف حالم رو به راه نیست و عوارض داره و...
هدف شما این است که بیشترین قسمت از وعده غذایی شما سبزیجات غیر نشاسته ای باشد. اگر غذایی نمی خورید که کاملاً در هر قسمت از بشقاب شما (مانند سوپ یا پیتزا) متناسب باشد، سعی کنید از دو دسته دیگر، وعده های کوچک تری را در نظر بگیرید.
یا به سادگی زردچوبه را در پخت و پز غذاهای خود استفاده کنید.
مصرف یک رژیم غذایی سالم و متعادل بسیار مهم است. ولی راهکارهای بیشتری هم برای کاهش یا کنترل قند خون بالا وجود دارند که عبارتاند از:
برای همین خواستم بدونم قند ۹۸ ناشتا نرماله یا نیازه به دکتر مراجعه کنم و قندمو کنترل کنم؟
هر صبح قبل از صبحانه و هر شب قبل از شام، ۱ قاشق چایخوری ازاین ژل را به چای، آب گرم یا آب میوه خود اضافه و میل کنید.
حالا تصور کنید یک خط در مرکز وجود دارد که بشقاب را به دو قسمت تقسیم می کند.
سطح قند خون نرمال بر اثر عوامل متفاوتی همچون رژیم غذایی، نوع مواد غذایی، انواع فعالیتهای روزمره، تمرینات ورزشی، فشارهای عصبی، استرس، اضطراب، اختلالات مربوط به خواب و ترشح هورمونها تغییر مییابد؛ هرچند که بررسی سطح قند خون نرمال برای تمامی افراد ضروری میباشد اما بیماران دیابتی نیازمند احتیاط و توجه ویژه به این موضوع هستند.
همانگونه که در ابتدای مقاله ذکر شد یکی از مهمترین شاخصها برای بررسی سلامت بدن کنترل قند خون نرمال میباشد؛ بررسی قند خون چه برای افراد سالم و چه برای افراد مبتلا به دیابت از اهمیت ویژهای برخوردار است.
..یا نه؟؟ چون من بعد از سه ساعت که میگیرم حدود ۱۰ عدد بیشتر از قند دو ساعته میشه؟ این دلیلش چیه و کدوم ملاکه؟ ایا باید به همون قند دو ساعته اکتفا کرد یا این افزایش تفسیر خاصی داره؟ بعد از ۴ ساعت به سرعت قند خونم کم شده و به محدوده زیر ۹۰ برمیگرده...آیا این طبیعی هست یا باید پیگیر بشم؟؟؟
به صفحه رزرو آزمایش در منزل درمانکده بروید و آزمایش مد نظر خود را آنلاین رزرو کنید.
اگر میزان قند نشانه های بیماری قند خون خون کمتر از ۷۰ میلیگرم بر دسی لیتر باشد فرد با افت قند خون مواجه شده که آسیبهایی را نیز به همراه دارد؛ هنگامی که قند خون از ۱۸۰ میلیگرم بر دسی لیتر عبور کند، افزایش قند خون رخ داده و باید سریعا درمان شود.
در واقع گلوکز یا قند خون وظایف متفاوتی را در بدن بر عهده دارد که یکی از مهمترین آنها تامین انرژی برای سلولها و سیستمهای بدن میباشد.